01
ΥΛΙΚΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο, προσθέτουμε το πράσινο κρεμμυδάκι και το κρεμμύδι και σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά για 1 λεπτό. |
2 | Προσθέτουμε το σπανάκι και συνεχίζουμε να σοτάρουμε για περίπου 10 λεπτά. |
3 | Προθερμαίνουμε το φούρνο στο γκριλ στους 180°C. |
4 | Σε ένα μπολ βάζουμε το μείγμα με το σπανάκι να κρυώσει. Προσθέτουμε τον άνηθο, τα αβγά, το τυρί, το πιπέρι και ανακατεύουμε πολύ καλά. |
5 | Με ένα μαχαίρι χαράζουμε κάθε στήθος κοτόπουλο, ώστε να ανοίξει στη μέση σαν πεταλούδα και το γεμίζουμε με το μείγμα σπανάκι-τυρί. |
6 | Κλείνουμε τα στήθη κοτόπουλου και ψήνουμε για 10 λεπτά από κάθε πλευρά. |
7 | Μετά από 15 λεπτά, περιχύνουμε το κοτόπουλο με ελαιόλαδο, λεμόνι και ρίγανη και σερβίρουμε. |