Γλυκό γιαούρτι με ζελέ και κομπόστα ανανά

Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να βαθμολογήσετε τη συνταγή


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΟΥ

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Share
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΧΡΟΝΟΣ

200΄

ΜΕΡΙΔΕΣ

3

ΔΥΣΚΟΛΙΑ

1

01

ΥΛΙΚΑ

2 φακελάκια ζελέ ανανά

1 κονσέρβα κομπόστα ανανά

250 gr στραγγιστό γιαούρτι

3 ποτήρια νερό (χλιαρό) αναμειγμένα με το χυμό ανανά από την κομπόστα

ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

02

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

StepDescription
1 Φτιάχνουμε το ζελέ ανάλογα με τις οδηγίες συσκευασίας, βάζοντας όμως τα 3 ποτήρια νερό (χλιαρό) αναμειγμένα με το χυμό ανανά.
2 Χτυπάμε σε ένα μίξερ τις φέτες ανανά κομπόστα με το γιαούρτι. Ρίχνουμε το μίγμα στο χλιαρό ζελέ και μετά όλο μαζί στη φόρμα.
3 Τοποθετούμε τη φόρμα στο ψυγείο για 3 ώρες. Ξεφορμάρουμε σε μία πιατέλα και είναι έτοιμο.
Δημήτρης Σκαρμούτσος