02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε καλά τη μουστάρδα και το Tabasco. Αλατοπιπερώνουμε το κρέας και το αλείφουμε με τη μουστάρδα με το Tabasco, φροντίζοντας να πάει παντού. |
2 | Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κομμάτια του κρέατος από όλες τις πλευρές να θωρακιστεί. |
3 | Μόλις το χοιρινό ροδοκοκκινίσει, το βγάζουμε από την κατσαρόλα και το αφήνουμε στην άκρη. |
4 | Στην ίδια κατσαρόλα σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο για 3-4 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε τα μήλα, και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 2-3 λεπτά σε μέτρια φωτιά. Σβήνουμε με το κρασί και περιμένουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ. |
5 | Επιστρέφουμε στην κατσαρόλα το κρέας και προσθέτουμε το ζωμό βοδινού. Ρίχουμε τα φύλλα δάφνης, τους κόκκους μπαχάρι, το μέλι και μαγειρεύουμε για 60 περίπου λεπτά. Ανακατεύουμε ανά διαστήματα ανακινώντας την κατσαρόλα. |
6 | Μοιράζουμε το κρέας με τα μήλα σε πιάτα, πασπαλίζουμε με μαϊντανό και φρεσκοτριμμένο πιπέρι, περιχύνουμε με τη σάλτσα που έχει μείνει στην κατσαρόλα και σερβίρουμε. |