01
ΥΛΙΚΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τη μαρμελάδα, το κέτσαπ, τη σάλτσα σόγιας, το τζίντζερ και το λιωμένο κόκκινο πιπέρι. Προσθέτουμε το κοτόπουλο, το κρεμμύδι και το σκόρδο και ανακατεύουμε. |
2 | Αφήνουμε το κοτόπουλο στη μαρινάδα για 30 λεπτά ή και περισσότερο στο ψυγείο. |
3 | Προσθέτουμε την κόκκινη πιπεριά και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδίσει το κοτόπουλο και να δέσει η σάλτσα. |
4 | Περίπου 20 λεπτά πριν το σερβίρισμα, μαγειρεύουμε το ρύζι σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. |
5 | Σερβίρουμε το κοτόπουλο με τη συνοδεία ρυζιού και πασπαλίζουμε με φρέσκο κρεμμυδάκι και σουσάμι. |