Hot dogs με λαχανοσαλάτα σε σως γιαουρτιού και μουστάρδας

Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να βαθμολογήσετε τη συνταγή


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΟΥ

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Share
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΧΡΟΝΟΣ

20΄

ΜΕΡΙΔΕΣ

4

ΔΥΣΚΟΛΙΑ

1

01

ΥΛΙΚΑ

4 ψωμάκια για hot dog

4 λουκάνικα Φρανκφούρτης

100 γρ. γιαούρτι στραγγιστό

2 κ.σ. μουστάρδα

1 κ.σ. μέλι

1 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κ.σ. βαλσαμικό ξίδι

1 κ.σ. κρεμμύδι, αποξηραμένο

1 κ.σ. σκόρδο, αποξηραμένο

ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

Για τη συνταγή χρησιμοποιήθηκε:

02

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

StepDescription
1 Βράζουμε τα λουκάνικα για 10 λεπτά. Τα στραγγίζουμε και τα σταγνώνουμε καλά.
2 Σε ένα μπόλ βάζουμε το γιαούρτι, τη μουστράδα, το βαλσαμικό ξύδι, το μέλι, το λάδι και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και το αλάτι. Ανακατεύουμε καλά και το αφήνουμε στην άκρη να μαριμαριστεί για τουλάχιστον 10 λεπτά.
3 Ανοίγουμε τα ψωμάκια και τοποθετούμε 2 φέτες τυρί και 2 φέτες ψητό κοτόπουλο.
4 Προσθέτουμε στα ψωμάκια τα λουκάνικα. Προσθέτουμε τη σαλάτα με τη σως που έχει ήδη μαριναριστεί.

ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ:

Δημήτρης Σκαρμούτσος