01
ΥΛΙΚΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Σε ένα κατσαρολάκι με αλατισμένο νερό, που βράζει, ρίχνουμε τα λουκάνικα και βράζουμε για 5 λεπτά. Σουρώνουμε το νερό και αποσύρουμε το κατσαρολάκι από τη φωτιά. Σκεπάζουμε το κατσαρολάκι με το καπάκι και διατηρούμε τα λουκάνικα ζεστά. |
2 | Κόβουμε το αβοκάντο στη μέση, αφαιρούμε τη σάρκα του και τη μεταφέρουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε τα φιστίκια Αιγίνης, το χυμό λεμονιού, τον κόλιανδρο, αλάτι και πιπέρι, πολτοποιούμε με τη βοήθεια ενός πιρουνιού και αφήνουμε στην άκρη. |
3 | Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε την τριμμένη ντομάτα, το κέτσαπ και ανακατεύουμε. |
4 | Σε ένα τρίτο μπολ ανακατεύουμε τη μαγιονέζα με το τυρί κρέμα και αλατοπιπερώνουμε. |
5 | Κόβουμε τα ψωμάκια στη μέση. Απλώνουμε σε κάθε ψωμάκι 2 κ.σ από το μείγμα ντομάτας - κέτσαπ και από πάνω βάζουμε 1 λουκάνικο. Βάζουμε σε κάθε ψωμάκι 3 κ.σ. άλειμμα αβοκάντο, τελειώνουμε με το μείγμα μαγιονέζας - κρέμας τυριού και σερβίρουμε. |