02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Σε ένα μικρό μπολ ρίχνουμε την πάπρικα, το φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι, το αλάτι, τη ζάχαρη, το τσίλι, το σκόρδο, το κρεμμύδι και το πιπέρι καγιέν και ανακατεύουμε τα υλικά να ενωθούν. |
2 | Καλύπτουμε τις μπριζόλες με το μείγμα μπαχαρικών, τις βάζουμε σε μία μεγάλη πλαστική σακούλα φαγητού, τη σφραγίζουμε και βάζουμε στο ψυγείο για 1-8 ώρες. |
3 | Ανοίγουμε το γκριλ σε μέτρια φωτιά. |
4 | Βγάζουμε τις καπνιστές μπριζόλες από το ψυγείο και τις αφήνουμε σκεπασμένες σε θερμοκρασία δωματίου, για 20 περίπου λεπτά. |
5 | Ραντίζουμε τις μπριζόλες με ελαιόλαδο και τις μεταφέρουμε στο γκριλ. |
6 | Ψήνουμε για 18 με 20 λεπτά συνολικά και τις σερβίρουμε ζεστές. |
ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ:
