01
ΥΛΙΚΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Πλένουμε πολύ καλά το κρέας. |
2 | Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το κρέας, το κρεμμύδι, το σκόρδο, τις πατάτες, τη μουστάρδα, το κρασί, τη ρίγανη, το θυμάρι, το ελαιόλαδο, τις ελιές, το νερό, αλάτι, πιπέρι, και ανακατεύουμε. |
3 | Σκεπάζουμε το μπολ με διάφανη μεμβράνη τροφίμων και βάζουμε στο ψυγείο από την προηγούμενη νύχτα, να μαριναριστεί καλά. Την επόμενη μέρα, προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C. |
4 | Μοιράζουμε το μείγμα σε 4 διπλές μεγάλες λαδόκολλες, περιχύνουμε με το χυμό λεμονιού, κλείνουμε σαν πακέτο και δένουμε σφιχτά με σπάγκο. |
5 | Τοποθετούμε τα πακέτα σε ένα ταψί και βάζουμε όπως είναι στο φούρνο. Ψήνουμε για 90 λεπτά. |
6 | Βγάζουμε από το φούρνο, ανοίγουμε τις λαδόκολλες, γαρνίρουμε με τα λεμόνια και σερβίρουμε συνοδεία σαλάτας. |