Για τη ζύμη:
13 γρ. φρέσκια μαγιά ή 1 φακελάκι μαγιά ξηρή στιγμής
300 ml νερό, χλιαρό
500 γρ. αλεύρι σκληρό
1 κ.σ. ζάχαρη
1 κ.γ. αλάτι
1 κ.σ. καυτερό μπούκοβο
1 κ.σ. tabasco
1 κ.σ. ελαιόλαδο
Για τη σάλτσα:
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο
πολτό από 4-6 ώριμες φρέσκιες ντομάτες πομοντόρο, ξεφλουδισμένες ή 400 γρ. χυμό ντομάτας
1 κ.σ. πάπρικα καπνιστή
αλάτι, κατά βούληση
πιπέρι, κατά βούληση
3-4 κ.σ. φρέσκα φύλλα βασιλικού ή ρίγανης
Για την πίτσα:
1 κ.σ. ελαιόλαδο για το ταψί
1 καυτερή πιπεριά, κομμένη σε μικρά κομμάτια
4 φέτες προσούτο
100 γρ. σουτζούκι, κομμένο σε λεπτές φέτες
100 γρ. καυτερό λουκάνικο
4 λεπτές φέτες παστουρμά
10 φέτες Havarti, Arla
1 καυτερή πιπεριά κομμένη σε μικρά κομμάτια
4 μοτσαρέλες, φρέσκιες, κομμένες σε φέτες
1 φλ. φύλλα ρόκας