02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
Για τα κεφτεδάκια: | Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 175°C και βουτυρώνουμε ένα ταψί. |
Σε ένα μεγάλο σκεύος προσθέτουμε το σκόρδο, το αυγό, τη φρυγανιά, τη ρίγανη, το δυόσμο και το αλάτι. | |
Προσθέτουμε τον κιμά και ζυμώνουμε μέχρι να δέσουν τα υλικά. Δε θέλουμε το μίγμα μας να σφίξει πολύ για να μείνουν τα κεφτεδάκια αφράτα. | |
Πλάθουμε με τα χέρια σε μπαλάκια και βάζουμε στο ταψί. | |
Ψήνουμε για 18-20 λεπτά. | |
Για τη σως γιαουρτιού: | Στο μεταξύ, ετοιμάζουμε τη σως γιαουρτιού. Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι, το μαϊντανό, τον άνηθο και το πιπέρι μέχρι να δέσουν. |
Γαρνίρουμε τα κεφτεδάκια με τη φέτα και το αγγούρι και σερβίρουμε με τη σως γιαουρτιού. |