01
ΥΛΙΚΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
Για τη συνταγή χρησιμοποιήθηκε:

02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε 3 κ.σ. ελαιόλαδο. |
2 | Ρίχνουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι και σοτάρουμε για 3 λεπτά. |
3 | Προσθέτουμε τα ντοματάκια κονκασέ και βράζουμε. |
4 | Σιγοβράζουμε για 20-25 λεπτά ανακατεύοντας κατά διαστήματα. |
5 | Προσθέτουμε το αλάτι, τη ζάχαρη, το πιπέρι, τον ντοματοπελτέ, το Tabasco και σιγοβράζουμε για άλλα 10 λεπτά. |
6 | Βάζουμε στην κατσαρόλα τα κολοκυθάκια και μαγειρεύουμε για 15 περίπου λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν, αλλά να κρατάνε. |
7 | Πασπαλίζουμε με τον ψιλοκομμένο άνηθο και αφήνουμε να κρυώσει. |
8 | Σερβίρουμε το πιάτο κρύο. |