02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Σε ένα ταψί προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και την κολοκύθα την οποία έχουμε καθαρίσει από τη φλούδα της. Ραντίζουμε με λάδι και σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο. Ψήνουμε στους 200°C για περίπου 45 λεπτά. |
2 | Όταν τα λαχανικά είναι έτοιμα τα αφαιρούμε από το φούρνο και τα τοποθετούμε σε μια κατσαρόλα. Προσθέτουμε το κύμινο, το τσίλι, αλάτι και πιπέρι. |
3 | Προσθέτουμε με το ζωμό κότας, χαμηλώνουμε τη φωτιά. Ανακατεύουμε, σκεπάζουμε με το καπάκι και μαγειρεύουμε για 30 περίπου λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν αρκετά τα υλικά. |
4 | Σε ένα μικρό τηγάνι τσιγαρίζουμε το μπέικον το οποίο έχουμε κόψει σε μικρά κυβάκια. |
5 | Σε ένα μικρό κατσαρολάκι προσθέτουμε το βούτυρο και το αφήνουμε να λιώσει. Προσθέτουμε το τυρί Castello, θρυματισμένο και ανακατεύουμε συνεχώς. Προσθέτουμε το αλεύρι και το γάλα και ανακεύουμε μέχρις ότου η σάλτσα μας έχει πήξει αρκετά. |
6 | Μόλις είναι έτοιμα τα λαχανικά, αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και με ένα ραβδομπλέντερ πολτοποιούμε το περιεχόμενο της κατσαρόλας μέχρι να πάρουμε μία βελούδινη σούπα. |
7 | Μοιράζουμε σε μπολ, ρίχνουμε μία κουταλιά από τη σάλτσα Castello, προσθέτουμε κρουτόν, μπέικον και σερβίρουμε. |