02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
Για τη σάλτσα bang-bang: | Σε ένα μικρό σκεύος προσθέτουμε τη μαγιονέζα, τη σάλτσα chili, το Tabasco και τη σάλτσα ντομάτας. Ανακατεύουμε πολύ καλά και αφήνουμε στην άκρη. |
Για το κοτόπουλο: | Σε κάθε κομμάτι κοτόπουλου κάνουμε εγκάρσιες τομές δημιουργώντας μικρά τετράγωνα. |
Σε ένα μπολάκι προσθέτουμε τα μπαχαρικά και ανακατεύουμε καλά. Απλώνουμε καλά πάνω σε κάθε κομμάτι το μίγμα των μπαχαρικών και φροντίζουμε να πάει παντού. | |
Προσθέτουμε από μια κουταλιά της σούπας της σάλτσας μας σε κάθε κομμάτι. | |
Τοποθετούμε τα φιλέτα μας στο Air Fryer και ψήνουμε για 20 λεπτά στους 180°C. | |
Όσο ετοιμάζεται το κοτόπουλο μας, σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε νερό και αφήνουμε να βράσει. Προσθέτουμε το ρύζι και βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σουρώνουμε. | |
Σε ένα πιάτο σερβίρουμε ρύζι και τοποθετούμε από πάνω ένα κομμάτι κοτόπουλο. Προσθέτουμε μια κ.σ. από τη σάλτσα μας, προσθέτουμε το μαϊντανό και σερβίρουμε. |