01
ΥΛΙΚΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Λιώνουμε το βούτυρο σε μια κατσαρόλα. |
2 | Προσθέτουμε τα μπουτάκια κοτόπουλο σε ένα στρώμα και τα ροδίζουμε σε υψηλή φωτιά για περίπου 2 1/2 λεπτά από κάθε πλευρά. |
3 | Προσθέτουμε τα μανιτάρια και πασπαλίζουμε με το αλεύρι. |
4 | Γυρνάμε με μια τσιμπίδα τα μπουτάκια κοτόπουλο, ώστε το αλεύρι να πάει παντού. |
5 | Βάζουμε το κρασί και το νερό και ανακατεύουμε καλά. Βράζουμε και αλατοπιπερώνουμε. |
6 | Καλύπτουμε με το καπάκι, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγομαγειρεύουμε για 25 λεπτά. |
7 | Προσθέτουμε το μπέικον και την κρέμα γάλακτος και βράζουμε με το καπάκι. |
8 | Αφαιρούμε το καπάκι από την κατσαρόλα και αφήνουμε για 1 λεπτό. Γαρνίρουμε με το μαϊντανό και σερβίρουμε. |