01
ΥΛΙΚΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Κόβουμε το κοτόπουλο σε κομμάτια και πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι. Σε ένα μικρό μπολ, χτυπάμε ελαφρά όλα τα συστατικά για τη σάλτσα πορτοκαλιού. |
2 | Ζεσταίνουμε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια-υψηλή φωτιά. Όταν το τηγάνι είναι ζεστό, ψεκάζουμε με σπρέι μαγειρικής και προσθέτουμε τον αρακά. Σοτάρουμε για 1 λεπτό και αφήνουμε τον αρακά στην άκρη. |
3 | Ρίχνουμε το λάδι στο ίδιο τηγάνι, προσθέτουμε το κοτόπουλο και σοτάρουμε για 4-5 λεπτά ή μέχρι να έχει σχεδόν ψηθεί. Προσθέτουμε τη σάλτσα πορτοκαλιού και ανακατεύουμε καλά. |
4 | Προσθέτουμε τον αρακά και ανακατεύουμε. Μαγειρεύουμ για άλλο 1 λεπτό ή μέχρι η σάλτσα να πήξει. Αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε με ρύζι ή κινόα. |