02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
Για τη φάβα: | Σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι και σοτάρουμε μέχρι να γυαλίσει. |
Προσθέτουμε το θυμάρι, το σκόρδο και τη φάβα και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά, ανακατεύοντας. | |
Προσθέτουμε 1 λίτρο νερό, το αλάτι, το κύμινο και βράζουμε σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά. Ξαφρίζουμε το πρώτο 10λεπτο μέχρι να σωθούν τα υγρά. | |
Αφήνουμε τη φάβα μας να κρυώσει για 5 λεπτά. Περνάμε τη φάβα μας σε δόσεις από το μούλτι μέχρι να γίνει λεία. | |
Βάζουμε τη φάβα μας στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα. | |
Για τη σύνθεση: | Κόβουμε 10 λεπτές φέτες από το μπαστούνι του αυγοτάραχου. |
Βάζουμε πάνω σε κάθε κρακεράκι 1 κ.γ. από το ντίπ μας, λίγο ξύσμα λεμονιού και προσθέτουμε από πάνω μια φέτα αυγοτάραχο. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία για όλα τα κρακεράκια και σερβίρουμε. |