Κρέμα γιαουρτιού με ροδάκινα και λικέρ πικραμύγδαλο

Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να βαθμολογήσετε τη συνταγή


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΟΥ

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Share
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΧΡΟΝΟΣ

10΄

ΜΕΡΙΔΕΣ

4

ΔΥΣΚΟΛΙΑ

1

01

ΥΛΙΚΑ

600 γρ. κομπόστα ροδάκινο

2 σφηνάκια λικέρ πικραμύγδαλο

500 γρ. γιαούρτι 2%, Total

2 κ.σ. ζάχαρη άχνη

φρέσκος δυόσμος, για γαρνίρισμα

ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

Για τη συνταγή χρησιμοποιήθηκε:

02

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

StepDescription
1 Στραγγίζουμε τα ροδάκινα από το σιρόπι τους και τα ψιλοκόβουμε.
2 Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τα ψιλοκομμένα ροδάκινα και τα περιχύνουμε με το λικέρ πικραμύγδαλο.
3 Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε το γιαούρτι με τη ζάχαρη άχνη και ανακατεύουμε να ενωθούν τα υλικά.
4 Ρίχνουμε το μείγμα γιαουρτιού-ζάχαρης στο μπολ με τα ροδάκινα και ανακατεύουμε καλά.
5 Μοιράζουμε το μείγμα σε ατομικά μπολ και γαρνίρουμε με φύλλα φρέσκου δυόσμου.
6 Τοποθετούμε τα μπολ με τις κρέμες στο ψυγείο μέχρι να σερβίρουμε.

ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ:

Δημήτρης Σκαρμούτσος