02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί. |
2 | Ρίχνουμε το κρεμμύδι και σοτάρουμε για 4-5 περίπου λεπτά, μέχρι να γυαλίσει και να μαλακώσει. |
3 | Προσθέτουμε τον κύβο λαχανικών και με μία ξύλινη κουτάλα τον διαλύουμε σιγά-σιγά στην κατσαρόλα. |
4 | Προσθέτουμε το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ. |
5 | Ρίχνουμε τις πατάτες, τα καρότα, το πράσο και το νερό, ανακατεύουμε και αφήνουμε τα λαχανικά να βράσουν. |
6 | Προσθέτουμε το σολομό, τον μισό άνηθο, την κρέμα γάλακτος, το μπαχάρι και όσο αλατοπίπερο επιθυμούμε. |
7 | Ανακατεύουμε απαλά και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 10 περίπου λεπτά. |
8 | Μοιράζουμε τη σούπα σε πιάτα, γαρνίρουμε με τον υπόλοιπο άνηθο και σερβίρουμε. |