02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη, το αλάτι και ανακατεύουμε με σύρμα. |
2 | Προσθέτουμε το γάλα, τα αυγά, τη 1 κ.σ. βούτυρο και ανακατεύουμε με σύρμα να ενωθούν τα υλικά. |
3 | Σκεπάζουμε το μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο για 60 λεπτά. |
4 | Ζεσταίνουμε ένα μεσαίο, αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά και το βουτυρώνουμε ελαφρά. |
5 | Αδειάζουμε 1/3 φλ. από το μίγμα στο τηγάνι και το ανακινούμε με γρήγορες κινήσεις, ώστε το μείγμα να απλωθεί ομοιόμορφα στον πάτο του τηγανιού. |
6 | Αφήνουμε την κρέπα να ψηθεί για 1-2 λεπτά, μέχρι οι άκρες να φανούν έτοιμες και η μέση να πάρει χρυσαφένιο χρώμα. |
7 | Με τη βοήθεια μιας φαρδιάς σπάτουλας γυρίζουμε την κρέπα από την άλλη πλευρά και μαγειρεύουμε για 1 ακόμη λεπτό. |
8 | Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία για την παρασκευή των υπόλοιπων κρεπών. Το μίγμα θα φτάσει για 12 κρέπες. |
9 | Παίρνουμε μια-μια τις κρέπες, απλώνουμε 1 κ.γ. ταχίνι, 1 κ.γ. μέλι, 1 κ.γ. σοκολάτα τριμμένη, 1 κ.γ. μπισκότο τριμμένο στο κέντρο κάθε κρέπας, και διπλώνουμε την κρέπα. |
10 | Διπλώνουμε την κρέπα σε ρολό, περιχύνουμε με τη λιωμένη σοκολάτα, γαρνίρουμε αν θέλουμε με κάποιο φρούτο και σερβίρουμε. |