01
ΥΛΙΚΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Βράζουμε το ζωμό κοτόπουλου σε μέτρια προς υψηλή φωτιά. |
2 | Προσθέτουμε το κριθαράκι και μαγειρεύουμε για 7-8 λεπτά. Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε στην άκρη. |
3 | Στο μεταξύ, λιώνουμε το βούτυρο σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά. |
4 | Προσθέτουμε τα μανιτάρια και σοτάρουμε μέχρι να ροδίσουν στις άκρες, για 4-5 λεπτά. Αλατοπιπερώνουμε. |
5 | Βάζουμε τον αρακά και το κριθαράκι στο τηγάνι, ανακατεύουμε καλά και μαγειρεύουμε για άλλα 3-4 λεπτά. Αλατοπιπερώνουμε. |
6 | Σερβίρουμε με τριμμένη παρμεζάνα και ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι (προαιρετικά). |