01
ΥΛΙΚΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που βράζει, ρίχνουμε τη χρυσή μανέστρα και μαγειρεύουμε σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Στραγγίζουμε τη μανέστρα και την αφήνουμε στην άκρη. |
2 | Πλένουμε το κοτόπουλο, το τεμαχίζουμε και το βράζουμε σε μία κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό. Αφαιρούμε τον αφρό που έχει βγάλει το κρέας. |
3 | Βγάζουμε το κοτόπουλο από το νερό, ρίχνουμε στο ζωμό του το κρεμμύδι, τα καρότα, τις φέτες λεμονιού, αλάτι, πιπέρι και το ελαιόλαδο και βράζουμε για 10-15 περίπου λεπτά. |
4 | Στα τελευταία 4-5 λεπτά ρίχνουμε την αρμπαρόριζα. Σβήνουμε τη φωτιά, ρίχνουμε στην κατσαρόλα το κοτόπουλο και τη μανέστρα και ανακατεύουμε. Αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά. |
5 | Σερβίρουμε όταν η σούπα πάρει θερμοκρασία δωματίου ή αφού την κρυώσουμε στο ψυγείο. |