Μακαρονάδα Caesar’s

Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να βαθμολογήσετε τη συνταγή


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΟΥ

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Share
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΧΡΟΝΟΣ

45΄

ΜΕΡΙΔΕΣ

4

ΔΥΣΚΟΛΙΑ

1

01

ΥΛΙΚΑ

300 γρ. ζυμαρικά, βίδες

2 φιλέτα στήθος κοτόπουλου

150 γρ. γιαούρτι

5 κ.σ. dressing Caesar’s, 17 Delicatessen

3 σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένες

600 γρ. ζωμός κοτόπουλου

10 φύλλα μαρουλιού

20 ντοματίνια

1/2 αβοκάντο, καθαρισμένο

1/2 φλ. κρουτόν

1/2 φλ. παρμεζάνα

αλάτι, κατά βούληση

πιπέρι κατά βούληση

ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

Για τη συνταγή χρησιμοποιήθηκε:

02

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

StepDescription
1 Τοποθετούμε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό και ζεσταίνουμε. Μόλις το νερό βράσει προσθέτουμε τα ζυμαρικά μας. Βράζουμε για 8-10 λεπτά ώστε να κρατάνε ελάχιστα. Αποσύρουμε, σουρώνουμε και κρατάμε σκεπασμένα τα ζυμαρικά μας, μέχρι να τα χρησιμοποιήσουμε.
2 Σε ένα μεγάλο σκεύος προσθέτουμε το γιαούρτι, το dressing Caesar's, το αλάτι και το πιπέρι. Πλένουμε πολύ καλά το στήθος κοτόπουλου και το κόβουμε σε μικρές μπουκιές. Προσθέτουμε το κοτόπουλο στο μίγμα γιαουρτιού και ανακατεύουμε πολύ καλά.
3 Μεταφέρουμε το κοτόπουλο με τη σάλτσα του σε ένα βαθύ τηγάνι και το τοποθετούμε στο μάτι. Σε υψηλή φωτιά, τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο για περίπου 5-6 λεπτά. Προσθέτουμε το σκόρδο και συνεχίζουμε το τσιγάρισμα για ακόμη 2 λεπτά.
4 Προσθέτουμε το ζωμό κοτόπουλου και αφήνουμε να βράσει μέχρι να εξατμιστεί εντελώς το νερό.
5 όσο το κοτόπουλο μας ετοιμάζεται, κόβουμε τα φύλλα μαρουλιού σε μεγάλα κομμάτια. Κόβουμε επίσης τα ντοματίνια στη μέση και το αβοκάντο σε μικρά κομμάτια. Τα βάζουμε σε ένα μεγάλο σκεύος και προσθέτουμε τα ζυμαρικά μας.
6 Προσθέτουμε στο μίγμα ζυμαρικών-λαχανικών το κοτόπουλο μας μαζί με τη σάλτσα του. Ανακατεύουμε πολύ καλά και σερβίρουμε.

ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ:

Δημήτρης Σκαρμούτσος