02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Τοποθετούμε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό σε υψηλή φωτιά και αφήνουμε να έρθει σε βρασμό. Προσθέτουμε τα σπαγγέτι μας και βράζουμε για 8 περίπου λεπτά. Στραγγίζουμε και αφήνουμε στην άκρη, σκεπασμένα. |
2 | Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C. |
3 | Σε ένα μέτριο σκεύος, προσθέτουμε το κιμά, το σπανάκι, το αυγό, το κρεμμύδι σε σκόνη, το σκόρδο, τη φρυγανιά, το αλάτι, το πιπέρι και το κύμινο. |
4 | Ανακατεύουμε όλα τα υλικά καλά και πλάθουμε σε μικρά κεφτεδάκια. Βάζουμε τα κεφτεδάκια στο ταψί και ψήνουμε στο φούρνο για 40-50 λεπτά. |
5 | Σε ένα βαθύ τηγάνι προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το πολτοποιημένο σκόρδο. |
5 | |
6 | Όταν τα κεφτεδάκια έχουν μαγειρευτεί, τα αφαιρούμε από το φούρνο και τα ρίχνουμε στη σάλτσα. Σιγοβράζουμε σε μέτρια φωτιά για 6-8 λεπτά. |
7 | Σερβίρουμε τα κεφτεδάκια με τη σάλτσα πάνω από μαγειρεμένα ζυμαρικά. Πασπαλίζουμε με τριμμένη παρμεζάνα. |