01
ΥΛΙΚΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C. Μαγειρεύουμε το κοφτό μακαρόνι σε αλατισμένο νερό που βράζει, σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά και τα αφήνουμε στην άκρη. |
2 | Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το μοσχαράκι. Προσθέτουμε το λουκάνικο και τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το μαγείρεμα. |
3 | Ρίχνουμε το λευκό κρασί και σιγοβράζουμε για άλλα 8-10 λεπτά. Προσθέτουμε τη σκελίδα σκόρδου, την κρέμα γάλακτος και την ντομάτα κονκασέ και ανακατεύουμε να ενωθούν τα υλικά. |
4 | Προσθέτουμε το βρασμένο κοφτό μακαρόνι και ανακατεύουμε. Τρίβουμε την παρμεζάνα πάνω από τα ζυμαρικά και στη συνέχεια ρίχνουμε το κρεμμυδάκι. |
5 | Μεταφέρουμετο μίγμα ζυμαρικών -κρεάτων σε ένα μικρό πυρίμαχο σκεύος. Πασπαλίζουμε με τη μοτσαρέλα και ψήνουμε για 10 λεπτά στο φούρνο. |