02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Καθαρίζουμε και κόβουμε τα μανιτάρια και τις πατάτες. |
2 | Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200°C |
3 | Σε ένα μπολ ρίχνουμε το κρασί, το τσίλι, τον κόλιανδρο, τον κουρκουμά, το ελαιόλαδο, αλατοπίπερο και ανακατεύουμε να ενωθούν τα υλικά. |
4 | Βάζουμε τα μανιτάρια και τις πατάτες σε ένα πυρίμαχο σκεύος, τα περιχύνουμε με το μείγμα του κρασιού και ανακατεύουμε καλά να πάει το μείγμα παντού. |
5 | Σε ένα μπολ χτυπάμε ελαφρώς τα αβγά και τα ανακατεύουμε με το κίτρινο τυρί. |
6 | Προσθέτουμε τη σάλτσα potato cheese και ανακατεύουμε καλά. |
7 | Περιχύνουμε τις πατάτες και τα μανιτάρια με το μίγμα των αυγών και ανακινούμε ελαφρά το σκεύος. Θέλουμε το περισσότερο μίγμα να μείνει στην επιφάνεια του σκεύους για να κάνει κρούστα όταν ψηθεί. |
8 | Τοποθετούμε το πυρίμαχο σκεύος στον προθερμασμένο φούρνο και μετά από 10 λεπτά σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και κατεβάζουμε τη θερμοκρασία στους 180°C. |
9 | Σιγοψήνουμε το φαγητό για 50 - 60 λεπτά. Στα τελευταία 10 λεπτά αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο για να ροδίσει το φαγητό. |