Μπακαλιάρος κοκκινιστός με θυμάρι

Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να βαθμολογήσετε τη συνταγή


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΟΥ

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Share
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΧΡΟΝΟΣ

20΄

ΜΕΡΙΔΕΣ

4

ΔΥΣΚΟΛΙΑ

1

01

ΥΛΙΚΑ

1 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κρεμμύδι, κομμένο

400γρ ντομάτα κονκασέ

1 γεμάτη κ.γ. καστανή ζάχαρη

λίγα κλωνάρια θυμάρι, τα φύλλα ξεχωρισμένα

1 κ.σ. σάλτσα σόγιας

4 φιλέτα μπακαλιάρου

ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

Για τη συνταγή χρησιμοποιήθηκε:

02

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

StepDescription
Βήματα

Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ρίχνουμε το κρεμμύδι.

Τηγανίζουμε για 5 λεπτά, μέχρι να ροδίσει.

Προσθέτουμε τις ντομάτες, τη ζάχαρη, το θυμάρι και τη σάλτσα σόγιας, ανακατεύουμε και βράζουμε.

Σιγομαγειρεύουμε για 5 λεπτά και προσθέτουμε το ψάρι στη σάλτσα.

Καλύπτουμε και μαγειρεύουμε για 8-10 λεπτά, μέχρι να 'σπάει' η σάρκα του ψαριού εύκολα.

Σερβίρουμε με συνοδεία ψητής ή βραστής πατάτας.

 

ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ:

Δημήτρης Σκαρμούτσος