02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Σε ένα μεγάλο σκεύος προσθέτουμε τον κιμά, το σκόρδο, το κρεμμύδι, την πιπεριά, το μπαχάρι, τη ρίγανη, το γιαούρτι και αλατοπίπερο. |
2 | Ζυμώνουμε το μίγμα ώστε να ενωθούν καλά τα υλικά. Πλάθουμε μικρά μπιφτέκια. |
3 | Ψήνουμε τα μπιφτέκια σε αντικολλητικό τηγάνι με λίγο λάδι, ίσα να ροδίσουν. |
4 | Eν τω μεταξύ, σε άλλο τηγάνι, σοτάρουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο σε κατσαρολάκι με λίγο λάδι. Προσθέτουμε την ντομάτα, το πετιμέζι και τον δυόσμο και αλατοπιπερώνουμε. Σιγοβράζουμε για 10 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα. |
5 | Σερβίρουμε τα μπιφτέκια με την σάλτσα και λίγο γιαούρτι από πάνω. |