01
ΥΛΙΚΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 180°C. |
2 | Σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε μισό λίτρο νερό και φέρνουμε σε βρασμό. |
3 | Μόλις το αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το καλαμποκάλευρο και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένας ομοιόμορφος χυλός. Αφήνουμε να κρυώσει. Προσθέτουμε το γάλα και ανακατεύουμε καλά. |
4 | Βουτυρώνουμε ένα ταψί ή μια φόρμα και το πασπαλίζουμε με φρυγανιά. Προσθέτουμε στον χυλό τα τυριά, τα μυρωδικά και τα αυγά ελαφρά χτυπημένα και ανακατεύουμε καλά. |
5 | Απλώνουμε το μίγμα στο σκεύος. Ισιώνουμε την επιφάνεια και την πασπαλίζουμε με φρυγανιά και με το υπόλοιπο βούτυρο κομμένο σε κυβάκια. |
6 | Ψήνουμε στο προθερμασμένο φούρνο για 40-45 λεπτά, μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια. |