01
ΥΛΙΚΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Αλατοπιπερώνουμε τα μπουτάκια κοτόπουλο και από τις δύο πλευρές. |
2 | Σε μία ρηχή κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα μπουτάκια και από τις δύο πλευρές για 3-5 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν. Με μία τρυπητή κουτάλα μεταφέρουμε το κοτόπουλο σε μία πιατέλα. |
3 | Ρίχνουμε στην κατσαρόλα το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα σοτάρουμε για 3-4 περίπου λεπτά, μέχρι να μαραθούν. |
4 | Προσθέτουμε τα κολοκυθάκια, το καρότο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για άλλα 5-6 λεπτά. |
5 | Προσθέτουμε την τριμμένη ντομάτα, τις ελιές, το βασιλικό, τη ρίγανη και ανακατεύουμε να ενωθούν τα υλικά. Δοκιμάζουμε και αλατοπιπερώνουμε. |
6 | Μεταφέρουμε τα μπουτάκια κοτόπουλο μέσα στην κατσαρόλα και μόλις το φαγητό πάρει βράση, κατεβάζουμε τη θερμοκρασία και σιγοβράζουμε για 30 περίπου λεπτά. |