Μπριζολάκια με τυρί και λαχανικά σε ψωμί με το Airfryer XXL HD9650/90

Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να βαθμολογήσετε τη συνταγή


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΟΥ

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Share
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΧΡΟΝΟΣ

160΄

ΜΕΡΙΔΕΣ

8

ΔΥΣΚΟΛΙΑ

1

01

ΥΛΙΚΑ

450 γρ. μοσχαρίσιου φιλέτου, κομμένο σε λωρίδες

2 κ.σ. παρθένο ελαιόλαδο

2 κ.σ. μουστάρδα

1 1/2 κ.γ. κύμινο

2 κ.γ. αλάτι

1 κ.γ. πιπέρι

2 κ.σ. βούτυρο

1 κ.σ. σκόρδο, σε σκόνη

2 μεγάλες πιπεριές, κομμένες σε λωρίδες

2 κρεμμύδια, κομμένα στη μέση και σε λεπτές λωρίδες

16 ψωμάκια μικρά, κομμένα στη μέση

170 γρ. cheddar, τριμμένο (περίπου 1 ½ κούπα)

ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

Για τη συνταγή χρησιμοποιήθηκε:

02

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

StepDescription
1 Σε ένα βαθύ σκεύος προσθέτουμε τα φιλέτα μας. Προσθέτουμε τη μουστάρδα, το κύμινο, το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατεύουμε πολύ καλά, σκεπάζουμε το σκεύος με μια μεμβράνη και το αφήνουμε στο ψυγείο για περίπου 2 ώρες, να μαριναριστεί.
2 Αφαιρούμε το κρέας από το ψυγείο και το τοποθετούμε στο Airfryer XXL HD9650/90, στους 180°C. Ψήνουμε για 18 λεπτά. Αφαιρούμε το κρέας μας και το τοποθετούμε σε μια πιατέλα. Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και το αφήνουμε να ξεκουραστεί.
3 Προσθέστε στο Airfryer XXL HD9650/90 τις πιπεριές και τα κρεμμύδια. Γαρνίρουμε με αλάτι και πιπέρι και ψήνουμε στους 150°C για 8 λεπτά. Αφαιρούμε τα λαχανικά μας και τα αφήνουμε σε ένα σκεύος.
4 Κόβουμε το κρέας μας, το οποίο έχει ξεκουραστεί ήδη, σε όσο το δυνατόν πιο μικρά κομμάτια μπορούμε.
5 Σε ένα μπολάκι προσθέτουμε το βούτυρο και το σκόρδο και το λιώνουμε στο φούρνο μικροκυμάτων.
6 Ανοίγουμε τα ψωμάκια μας στη μέση. Τα πασπαλίζουμε με 2 κ.σ. τριμμένο τυρί cheddar, προσθέτουμε αρκετά από τα λαχανικά μας και το κρέας μας.
7 Κλείνουμε τα ψωμάκια μας. Κλείνουμε τα ψωμάκια μας και αλείφουμε με ένα πινέλο τα καπάκια με το σκορδοβούτυρο που έχουμε ετοιμάσει.
8 Τοποθετούμε τα ψωμάκια στο Airfryer XXL HD9650/90 και ψήνουμε για 3 λεπτά στους 180°C.
9 Σερβίρουμε όσο είναι ακόμη ζεστά.

ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ:

Δημήτρης Σκαρμούτσος