02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Βράζουμε το κρασί σε μέτρια προς υψηλή φωτιά. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να βράσει μέχρι να μειωθεί στο μισό, γύρω στα 25 λεπτά. |
2 | Προσθέτουμε τα βατόμουρα, το κέτσαπ, τη μαρμελάδα, το βαλσάμικο, την πάπρικα και την κανέλα. Μαγειρεύουμε, ανακατεύοντας, για 20 λεπτά. Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε στην άκρη. |
3 | Ζεσταίνουμε το γκριλ σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία. Αλατοπιπερώνουμε τις μπριζόλες και τις ψήνουμε, περίπου 6 λεπτά από κάθε πλευρά (μέτρια ψημένες). |
4 | Περιχύνουμε τη σάλτσα στις μπριζόλες, τις γυρνάμε και ψήνουμε για 2 λεπτά από κάθε πλευρά και σερβίρουμε μαζί με τη σάλτσα. |