Μπρουσκέτες με φέτα, ρόκα και αβγά ποσέ

Βαθμολογήστε τη συνταγή

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΟΥ

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Share
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΧΡΟΝΟΣ

15΄

ΜΕΡΙΔΕΣ

4

ΔΥΣΚΟΛΙΑ

1

01

ΥΛΙΚΑ

4 φέτες ψωμιού σικάλεως

φύλλα ρόκας

ελαιόλαδο

χυμός λεμονιού

2 κ.σ. κρέμα βαλσαμικού ρόδι με στέβια Kalamata Papadimitriou

αλάτι

πιπέρι

1 αβγό για κάθε φέτα ψωμιού

μεγάλη ντομάτα, κομμένη σε φέτες

τυρί φέτα

παρμεζάνα, τριμμένη

ξηρό θυμάρι

πιπεριά τσίλι, ψιλοκομμένη

πάπρικα

ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

02

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

StepDescription
1 Ψήνουμε τις φέτες ψωμιού στην τοστιέρα.
2 Θρυμματίζουμε τη φέτα και την ανακατεύουμε με την παρμεζάνα, το θυμάρι, και λίγο χυμό λεμονιού.
3 Σε ένα μπολ βάζουμε τη ρόκα και περιχύνουμε με ελαιόλαδο, τη κρέμα βαλσαμικού ρόδι με στέβια, χυμό λεμονιού και αλατοπίπερο.
4 Σε μια κατσαρόλα μαγειρεύουμε τα αβγά ποσέ. Απλώνουμε πάνω στις φέτες τη ρόκα, το τυρί, την ντομάτα και το αβγό.
5 Αλατοπιπερώνουμε το αβγό και προσθέτουμε λίγη πάπρικα και τσίλι.
Δημήτρης Σκαρμούτσος