01
ΥΛΙΚΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C. |
2 | Βουτυρώνουμε μια φόρμα για 18 μάφινς. |
3 | Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε όλα τα στερεά υλικά, το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι, τη ζάχαρη, το μαύρο πιπέρι, το σκόρδο, το πιπέρι καγιέν και αφήνουμε στην άκρη. |
4 | Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε με αναδευτήρα το γάλα, τα αβγά και το ελαιόλαδο. |
5 | Ρίχνουμε το μίγμα των υγρών υλικών στο μίγμα των στερεών και ανακατεύουμε να ενωθούν τα υλικά. |
6 | Προσθέτουμε το ζαμπόν και το τυρί και ανακατεύουμε, μέχρι να ενσωματωθούν. |
7 | Μοιράζουμε το μείγμα ισόποσα στις 18 θήκες και ψήνουμε για 30 λεπτά, μέχρι μία οδοντογλυφίδα να βγαίνει καθαρή. |