01
ΥΛΙΚΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Βράζουμε τα νιόκι πατάτας σε μπόλικο νερό για 3 λεπτά, τα σουρώνουμε και τα αφήνουμε στην άκρη να κρυώσουν λίγο. |
2 | Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και 1 κ.σ. βούτυρο και μόλις ζεσταθούν, ρίχνουμε τα νιόκι και τα σοτάρουμε για 5-6 λεπτά. |
3 | Με μια τρυπητή κουτάλα αφαιρούμε τα νιόκι από το τηγάνι και τα αφήνουμε στην άκρη. |
4 | Στο ίδιο τηγάνι ρίχνουμε 2 κ.σ. βούτυρο, τα μανιτάρια ,το σκόρδο και σοτάρουμε για 10 περίπου λεπτά. Μεταφέρουμε τα μανιτάρια σε πιάτο και αφήνουμε στην άκρη. |
5 | Σε ένα μπολ ρίχνουμε το ζωμό βοδινού, το κρασί, τη σάλτσα σόγιας, το κορν φλάουρ και τη μουστάρδα με μέλι και ανακατεύουμε να ενωθούν τα υλικά. |
6 | Ρίχνουμε το μίγμα στο τηγάνι, που σοτάραμε τα μανιτάρια, και αφήνουμε να βράσει για 1 περίπου λεπτό, μέχρι να αρχίζει να πήζει. |
7 | Προσθέτουμε στο τηγάνι τα μανιτάρια, τα νιόκι πατάτας και ανακατεύουμε να ενωθούν οι γεύσεις και τα αρώματα. |
8 | Ρίχνουμε το μαϊντανό, τη γραβιέρα και αλατοπιπερώνουμε. Αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε. |