02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C. |
2 | Λαδώνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος. Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάμε πολύ καλά τα αυγά. Προσθέτουμε τη κέτσαπ και συνεχίζουμε να χτυπάμε. |
3 | Ρίχνουμε το αλάτι, το φρεσκοτριμμένο πιπέρι, την πάπρικα, τη γραβιέρα, τη φέτα, τη μορταδέλα, το σέλινο, το μαϊντανό, το ελαιόλαδο, τα κρουτόν και το γάλα. |
4 | Αδειάζουμε το μίγμα στο πυρίμαχο σκεύος και το κουνάμε λίγο να ισιώσει. |
5 | Αραδιάζουμε ομοιόμορφα τις ντομάτες, τις αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τη μοτσαρέλα. |
6 | Ψήνουμε για 35-40 περίπου λεπτά, μέχρι να πήξει, να ροδοψηθούν οι ντομάτες και να λιώσει η μοτσαρέλα. |
7 | Αφαιρούμε την ομελέτα από το φούρνο και όπως είναι ζεστή πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο σέλινο και μαϊντανό, που έχουμε κρατήσει, και σερβίρουμε. |