02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Ψιλοκόβουμε τις ντομάτες και το σπανάκι και τα βάζουμε σε ένα μεσαίο σκεύος. Με τα χέρια μας θρυμματίζουμε τη φέτα και τη τοποθετούμε στο ίδιο σκεύος. |
2 | Σε ένα άλλο σκεύος βάζουμε τα αυγά, το γάλα, το αλάτι και το πιπέρι. Με ένα πιρούνι χτυπάμε το μίγμα, χωρίς να το αφρατέψουμε. |
3 | Σε ένα τηγάνι λιώνουμε 1 1/2 κ.γ. βούτυρο σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε 1/2 φλ. μίγμα αυγού. |
4 | Μετά από 25-30 δευτερόλεπτα, αρχίζουμε να ανακατεύουμε με μία μαρίζ το μίγμα στη μέση του τηγανιού. |
5 | Συνεχίζουμε να ανακατεύουμε απαλά το μίγμα για 1-1 1/2 λεπτό. Μαγειρεύουμε μέχρι να δέσει η ομελέτα, αλλά να είναι κρεμώδης και υγρή από πάνω. |
6 | Απλώνουμε 1/4 φέτα, 1/4 σπανάκι και 1/4 ντομάτες και λίγο άνηθο στη μισή ομελέτα. |
7 | Με μια σπάτουλα διπλώνουμε την ομελέτα. Κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε. |