01
ΥΛΙΚΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200°C. |
2 | Σε ένα μεγάλο ταψί απλώνουμε τις πιπεριές, τη γλυκοπατάτα, τα κολοκυθάκια και το κρεμμύδι και πασπαλίζουμε με το ελαιόλαδο. Ρίχνουμε μπόλικο μαύρο πιπέρι. Ψήνουμε για 25 λεπτά. |
3 | Καθαρίζουμε τα παϊδάκια από το λίπος. Ανακατεύουμε τα μυρωδικά με λίγο μαύρο πιπέρι και απλώνουμε στα παϊδάκια. |
4 | Εντωμεταξύ γυρίζουμε τα λαχανικά μας στο ταψί και χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία στο 180°C. Βάζουμε το ταψί στο φούρνο για 10 λεπτά ακόμη. |
5 | Ζεσταίνουμε τη γκριλιέρα μας σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε τα παϊδάκια και ψήνουμε για περίπου 10 λεπτά. Προσοχή γιατί η μαντεμένια γκριλιέρα ζεσταίνεται πολύ γρήγορα και εύκολα. |
6 | Γυρίζουμε τα παϊδάκια μας και ψήνουμε για ακόμη 10 λεπτά ή μέχρις ότου ροδίσουν καλά. |
7 | Αφαιρούμε το ταψί με τα λαχανικά μας από το φούρνο. Πασπαλίζουμε με το θυμάρι και το δυόσμο και ανακατεύουμε. |
8 | Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε. |