01
ΥΛΙΚΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι. |
2 | Σε ένα μεγαλύτερο μπολ λιώνουμε καλά τις μπανάνες. Προσθέτουμε τα αβγά, τη βανίλια, την κρέμα γάλακτος, τη ζάχαρη και το βούτυρο και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. |
3 | Στη συνέχεια προσθέτουμε ανακατεύοντας σιγά σιγά το μείγμα με το αλεύρι. Ρίχνουμε και τα κομμάτια σοκολάτας. |
4 | Ζεσταίνουμε σε ένα τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, ελάχιστο βούτυρο και όταν κάψει, βάζουμε περίπου 1 κουταλιά από το μείγμα, χωρίς να το απλώσουμε. Θέλουμε να γίνει αφράτο. |
5 | Ψήνουμε την τηγανίτα μας κα από τις 2 πλευρές και συνεχίζουμε με το υπόλοιπο μίγμα. Σερβίρουμε όσο είναι ακόμη ζεστές. |