02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C. |
2 | Σπάμε το τυρί με τα χέρια μας σε μεγάλα κομμάτια και το βάζουμε σε ένα μεγάλο σκεύος. |
3 | Προσθέτουμε στο τυρί το σαλάμι, τις πιπεριές, το αλάτι, το πιπέρι και τη πάπρικα. Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι και αφήνουμε στην άκρη. |
4 | Απλώνουμε το φύλο μας σε μια αλευρωμένη επιφάνεια. Λαδώνουμε ελαφρά κάθε φύλλο και πασπαλίζουμε με 2 κ.σ. από τη γέμιση. Σουρώνουμε το φύλλο σαν πλισέ και το τοποθετούμε στο ταψί. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία και τοποθετούμε το ένα φύλλο δίπλα στο άλλο. |
5 | Προσθέτουμε το ανθρακούχο νερό μέσα στη πίτα μας. |
6 | Σε ένα μικρό μπολάκι προσθέτουμε το γιαούρτι και το αυγό και χτυπάμε καλά με ένα πιρούνι. Προσθέτουμε το μίγμα πάνω από τη πίτα μας. |
7 | Ψήνουμε τη πατσαβουρόπιτα για 50 λεπτά. Σερβίρουμε. |