02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε το σκόρδο και τo Tabasco. Χωρίζουμε το μείγμα στα δυο και κρατάμε το μισό στην άκρη. |
2 | Μεταφέρουμε τα μπουτάκια κοτόπουλου σε ένα μεγάλο τηγάνι και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά, για 20-30 λεπτά, γυρνώντας τα κατά διαστήματα. |
3 | Τοποθετούμε τα μπουτάκια κοτόπουλου σε ένα ρηχό σκεύος και αλατοπιπερώνουμε γενναιόδωρα. |
4 | Προσθέτουμε το μισό μείγμα σκόρδο-πιπεριά και τις 2 κ.σ. ελαιόλαδο και ανακατεύουμε καλά. Αφήνουμε το κοτόπουλο να μαριναριστεί για 1 ώρα. |
5 | Όσο το κοτόπουλο ψήνεται, σε ένα μπολ ανακατεύουμε το υπόλοιπο μείγμα σκόρδο-πιπεριά με το μέλι και τις 2 κ.σ. νερό. |
6 | Ρίχνουμε το μείγμα πάνω στα μπουτάκια κοτόπουλου και μαγειρεύουμε σε μέτρια προς υψηλή φωτιά, μέχρι να ροδίσουν. Γαρνίρουμε με δεντρολίβανο και σερβίρουμε αμέσως. Μπορούμε να συνοδέψουμε με πατάτες, ρύζι ή πουρέ. |