02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
Για το φιλέτο: | Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια προς υψηλή φωτιά. |
Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι και τσιγαρίζουμε. | |
Πασπαλίζουμε με 1/2 κ.γ. αλάτι και 1/2 κ.γ. μαύρο πιπέρι. | |
Μαγειρεύουμε για 8 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει, ανακατεύοντας κατά διαστήματα. | |
Αφαιρούμε από το τηγάνι και το διατηρούμε ζεστό. | |
Ανακατεύουμε τη σκόνη σκόρδου με τα υπόλοιπα 5 συστατικά (κύμινο, ρίγανη, αλάτι, μαύρο και κόκκινο πιπέρι) σε ένα μικρό μπολ. | |
Πασπαλίζουμε με το μείγμα σκόρδου και τις δύο πλευρές του φιλέτου και το ρίχνουμε στο τηγάνι. | |
Μαγειρεύουμε 5 λεπτά σε κάθε πλευρά ή μέχρι να έρθει στο επιθυμητό επίπεδο ψησίματος. | |
Για τα καραμλωμένα κρεμμύδια: | Ζεσταίνουμε ένα μικρό τηγάνι σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε το βούτυρο και τη ζάχαρη. |
Μόλις λιώσει προσθέτουμε το κρεμμύδι, το ξύδι και το Tabasco. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι τα κρεμμύδια να καραμελώσουν και να πάρουν σκούρο χρυσαφένιο χρώμα. |