Πικάντικο φιλέτο ψαριού

Βαθμολογήστε τη συνταγή

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΟΥ

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Share
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΧΡΟΝΟΣ

30΄

ΜΕΡΙΔΕΣ

2

ΔΥΣΚΟΛΙΑ

1

01

ΥΛΙΚΑ

1 μεγάλη ντομάτα, ξεσποριασμένη και ψιλοκομμένη

1 μικρή πράσινη πιπεριά, ψιλοκομμένη

1 πιπεριά καυτερή, ξεσποριασμένη και πολτοποιημένη

3 κ.σ. φρέσκος βασιλικός, πολτοποιημένος

3 κ.σ. λευκό κρασί

1 κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες

1 σκελίδα σκόρδου, πολτοποιημένη

3 κ.γ. Tabasco, Chipotle Sause

2 φιλέτα λευκόσαρκου ψαριού

1 κ.σ. ελαιόλαδο

ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

Για τη συνταγή χρησιμοποιήθηκε:

02

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

StepDescription
1 Σε ένα μικρό μπολ βάζουμε την ντομάτα, τις πιπεριές, το βασιλικό, το κρασί, το κρεμμύδι, το σκόρδο και 2 κ.γ. Tabasco και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τα υλικά σε ένα μικρό τηγανάκι και σοτάρουμε για περίπου 5 λεπτά. Αφήνουμε στην άκρη.
2 Πασπαλίζουμε τα φιλέτα ψαριού με το υπόλοιπο Tabasco.
3 Σε ένα μεγάλο τηγάνι, μαγειρεύουμε τα φιλέτα ψαριού με 1 κ.σ. ελαιόλαδου σε μέτρια φωτιά για 4-5 λεπτά από κάθε πλευρά.
4 Προσθέτουμε το μίγμα της ντομάτας τα τελευταία 3 λεπτά και σερβίρουμε.

ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ:

Δημήτρης Σκαρμούτσος