02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε μέτρια προς υψηλή φωτιά. Προσθέτουμε το κοτόπουλο και σοτάρουμε για 3-5 λεπτά. |
2 | Προσθέτουμε το κρεμμύδι και συνεχίζουμε το μαγείρεμα, για 3-4 λεπτά. Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε και το carino για κοτόπουλο. |
3 | Προσθέτουμε το σκόρδο και το τζίντζερ και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για άλλα 5-10 λεπτά, ανακατεύοντας διαρκώς. |
4 | Προσθέτουμε λίγο-λίγο το ζωμό κοτόπουλο και στη συνέχεια την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε μέχρι το μείγμα να γίνει λείο. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να δέσει η σάλτσα, για 5 λεπτά. |
5 | Ρίχνουμε το σπανάκι, ανακατεύουμε καλά και μαγειρεύουμε για 1-2 λεπτά, μέχρι να μαραθεί εντελώς το σπανάκι. Δοκιμάζουμε και αλατοπιπερώνουμε, αν χρειάζεται. |
6 | Αποσύρουμε από τη φωτιά, και πασπαλίζουμε με επιπλέον carino για κοτόπουλο αν θέλουμε. Σερβίρουμε αμέσως με συνοδεία ρυζιού ή ζυμαρικών. |