01
ΥΛΙΚΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Κόβουμε τα στήθη κοτόπουλου σε μεγάλους κύβους. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι. Ροδίζουμε το κοτόπουλο για 5-8 λεπτά, μέχρι να πάρει χρώμα. Αφαιρούμε το κοτόπουλο από το τηγάνι και αφήνουμε στην άκρη. |
2 | Στο ίδιο τηγάνι ρίχνουμε το κρεμμύδι και σοτάρουμε για 3-4 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει. |
3 | Προσθέτουμε την πιπεριά, το σκόρδο, το λουκάνικο, το αλάτι, το πιπέρι, το κύμινο και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για ακόμα 5 λεπτά. |
4 | Επιστρέφουμε το κοτόπουλο στο τηγάνι μαζί με το ρύζι προσθέτοντας την ντομάτα και το ζωμό κότας. |
5 | Καλύπτουμε με καπάκι και σιγομαγειρεύουμε για 20-25 λεπτά, μέχρι το ρύζι να μαλακώσει. |
6 | Γαρνίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρουμε. |