01
ΥΛΙΚΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190C. Απλώνουμε σε ένα ταψί λαδόκολλα. Κόβουμε την πάνω άκρη από κάθε πιπεριά και καθαρίζουμε σπόρια και μεμβράνες, χωρίς να τις τρυπήσουμε. |
2 | Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε το κρεμμύδι. Σοτάρουμε μέχρι να γίνει διαφανές, για 5-7 λεπτά.Βάζουμε το σκόρδο και σοτάρουμε για 1 λεπτό. |
3 | Σπρώχνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο σε μια πλευρά του τηγανιού, χαμηλώνουμε λίγο τη φωτιά και προσθέτουμε τον κιμά. Μαγειρεύουμε μέχρι να γίνει ο κιμάς, βάζουμε τον ντοματοπελτέ και συνεχίζουμε για 1 λεπτό. |
4 | Προσθέτουμε και το ρύζι, το καρότο, τη σάλτσα σόγιας, τη σάλτσα worcestershire και το καλαμπόκι και ανακατεύουμε. Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε για 10 λεπτά. Προσθέτουμε τη φέτα και τον μαϊντανό και ανακατεύουμε να δέσουν τα υλικά. |
5 | Μοιράζουμε τη γέμιση στις πιπεριές και τις τοποθετούμε όρθιες στο ταψί. Πασπαλίζουμε με φέτα. Ψήνουμε μέχρι να μαλακώσουν, για 25-30 λεπτά. |