02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C. |
2 | Σε ένα μπολ μεσαίου μεγέθους ρίχνουμε τις γαρίδες, τον άνηθο, το κρεμμυδάκι, το τυρί φοντίνα, το τυρί κρέμα και ανακατεύουμε να ενωθούν τα υλικά. |
3 | Κόβουμε τα φύλλα στα 3 σε λωρίδες κατά μήκος. |
4 | Αλείφουμε ελαφρά με βούτυρο το κάθε κομμάτι φύλλου και το απλώνουμε κάθετα μπροστά μας. Βάζουμε 1 κ.σ. γέμιση στη μία γωνία του φύλλου κρούστας. |
5 | Σκεπάζουμε διπλώνοντας χιαστί το φύλλο και σχηματίζοντας ένα τρίγωνο. Αλείφουμε με βούτυρο μετά από κάθε δίπλωμα. |
6 | Επαναλαμβάνουμε με την υπόλοιπη γέμιση και φύλλα. |
7 | Αλείφουμε τα πιτάκια με το αυγό, πασπαλίζουμε με σουσάμι και ψήνουμε σε ταψί για 25-30 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν. |
8 | Αποσύρουμε το ταψί από το φούρνο και σερβίρουμε τα πιτάκια ζεστά. |