01
ΥΛΙΚΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220°C. |
2 | Τοποθετούμε σε μια επιφάνεια μια λαδόκολλα και τη πασπαλίζουμε με το καλαμποκάλευρο. Ανοίγουμε τη ζύμη, δημιουργώντας ένα τετράγωνο πάνω στη λαδόκολλα. |
3 | Πασπαλίζουμε τη ζύμη με τη παρμεζάνα και ψήνουμε για περίπου 15 λεπτά, μέχρι να αρχίσει η ζύμη να φουσκώνει και το τυρί να παίρνει ένα χρυσαφί χρώμα. |
4 | Ενώ η ζύμη ψήνεται, σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το ξύδι βαλσάμικο, τη μουστάρδα, τη ζάχαρη και το αλάτι με ένα μίξερ χειρός. Προσθέτουμε τις ντομάτες και το κρεμμύδι και ανακατεύουμε πολύ καλά. Αφήνουμε το μπολ στην άκρη. |
5 | Πασπαλίζουμε τη ζύμη με το τυρί μοτσαρέλα και ψήνουμε για περίπου 5 λεπτά, μέχρι το τυρί να λιώσει και η ζύμη να γίνει τραγανή. |
6 | Προσθέτουμε τα λαχανικά στο μείγμα ντομάτας και ανακατεύουμε πολύ καλά. Ραντίζουμε τη ζεστή pizza με τα λαχανικά και σερβίρουμε. |