01
ΥΛΙΚΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τα λεμόνια, την ξινόκρεμα, τη μουστάρδα , 1 κ.σ. ζεστό νερό και αλατοπιπερώνουμε. |
2 | Αλείφουμε ελαφρά μια αντικολλητική γκριλιέρα με 1 κ.γ. ελαιόλαδο και τη ζεσταίνουμε σε υψηλή φωτιά. |
3 | Τοποθετούμε τα κολοκυθάκια στην γκριλιέρα και τα μαγειρεύουμε για 2-3 λεπτά, γυρίζοντάς τα μια φορά, μέχρι να μαυρίσουν ελαφρά και να μαλακώσουν. |
4 | Μόλις τα κολοκυθάκια είναι έτοιμα, τα ρίχνουμε στο μπολ με τη σάλτσα ξινόκρεμας- μουστάρδας. |
5 | Αλείφουμε την γκριλιέρα με το υπόλοιπο ελαιόλαδο. Μαγειρεύουμε τις γαρίδες σε παρτίδες για 5 λεπτά σε υψηλή φωτιά, μέχρι να πάρουν ροζ χρώμα και να μαγειρευτούν. |
6 | Σε ένα μεγάλο σκεύος προσθέτουμε τη σαλάτα, τις λιαστές ντομάτες, τις γαρίδες και το ανακινούμε τα ενωθούν τα υλικά. |
7 | Πασπαλίζουμε με τριμμένη μοτσαρέλα και σερβίρουμε. |