02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Σε ένα τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο. |
2 | Ρίχνουμε τη ζάχαρη και τα καρύδια, ανακατεύουμε και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 5 περίπου λεπτά. |
3 | Προσθέτουμε το αχλάδι, το σταφύλι και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 5 λεπτά ακόμη. |
4 | Αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσουν. |
5 | Σε ένα μπολ βάζουμε την αρχοντική σαλάτα, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε απαλά. Προσθέτουμε τα καραμελωμένα καρύδια με τα αχλάδια και τα σταφύλια. |
6 | Ρίχνουμε διάσπαρτα το ροκφόρ, το ελαιόλαδο και την κρέμα βαλσάμικου μήλο. Ανακατεύουμε απαλά και σερβίρουμε. |