02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Βάζουμε λίγο ελαιόλαδο σε ένα σχαροτήγανο και το αφήνουμε να ζεσταθεί σε μέτρια φωτιά. Κόβουμε τα σύκα στη μέση. Τα προσθέτουμε στο τηγάνι και τα αφήνουμε 1-2 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν. |
2 | Αφαιρούμε τα σύκα και τα αφήνουμε να κρυώσουν. |
3 | Τοποθετούμε σε ένα βαθύ πιάτο τη σαλάτα, τα σύκα, τα φιστίκια, το τυρί και τα κράνμπερι. |
4 | Προσθέτουμε τη σάλτσα πορτοκαλιού και σερβίρουμε. |
Για τη σάλτσα: | Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι προσθέτουμε το μέλι, το χυμό πορτοκαλιού, το μπαλσάμικο, το αλάτι και το λάδι. Ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να λιώσει το μέλι. |
Προσθέτουμε το σουσάμι και αποσύρουμε από τη φωτιά. |